1. søndag i advent – Julegaveindpakning

Nu er der under en måned til juleaften…-og jeg er altså vild med den her tid! Men juletid er også den tid på året, hvor mit (-og måske også jeres?) forbrug har tendens til at gå lidt amok og plastik-pakkespils-euforien vil ingen ende tage efter et par snaps. Derfor vil jeg igennem december drysse lidt bæredygtige juletips ud over jer og håber I har lyst til at være med til at skabe en grønnere og måske også en hvidere jul.

Men hey, ingen jul uden gaver og de skal jo pakkes ind og selvom jeg elsker glimmerpapir, guldbånd og indpaknings-ekstravaganza, så er disse sager desværre ofte plastik-pakket-i-plastik. Derfor har jeg den seneste uges tid samlet gamle aviser på mit arbejde, som alligevel bare skulle smides ud. Dem bruger jeg som indpakningspapir også topper jeg gaverne med et smukt og genanvendeligt bånd. Ja, jeg er hende, der gemmer de pæne bånd juleaften 🙂 Skal gaverne have mere pynt, så kan lidt grangøre tricket, hvis du har lidt til overs fra dekorationer/juletræet. God fornøjelse!

Hvad skal du pakke dine julegaver ind i?

fullsizerender3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *