Anbefalinger til øret, øjet og resten af kroppen.

Dagene bliver kortere og kortere og ikke mindst koldere…brrrrr. Derfor tilbringer jeg lidt mere tid indendørs, men det giver både tid og ro til fordybelse og at bliver klogere på miljøproblematikken -Som er kompleks, fascinerede og skræmmende på en og samme tid. Derfor vil jeg gerne udvide min horisont, blive udfordret og ikke mindst forsøge at forstå og herunder er et par bud på netop det og på, hvordan du kan blive en bevidst og måske endda en politisk forbruger.

  • Trend på P1
    Jeg elsker at høre podcasts, når jeg laver mad og vasker op og Trend på P1 er mit nyeste lydtapet. I episoden fra den 6. oktober 2016 “Når forbrugeren har magten” undersøger Anne Glad, Flemming Møldrup og Betinna Ohlsen forbrugermønstre, hvad shitstorms gør ved virksomhederne og om effekten af den politiske forbruger. Du kan lytte til Trend her.
  • “Mission Blue”
    Vil du være klogere på havet, vide hvordan vores måde at leve på påvirker de skrøbelige økosystemer og stifte bekendtskab med en af verdens sejeste kvinder, dr. Sylvia Earle, så skal du se den her dokumentar. Filmen kan streames på Netflix og I kan blive inspireret og læse mere om missionen lige her.
  • Sustain Dailys bæredygtige guide til vinterovertøj
    Det er pivkoldt udenfor og skal du som jeg ud og shoppe ny vinterfrakke, vil jeg anbefale dig at tjekke Sustain Dailys guide til bæredygtigt overtøj  ud her.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *