Godt nytår

1. Januar og hold nu fest, hvor ville jeg ønske, at der var en statsregel om at man først skulle møde på arbejde tidligst 2 hele dage efter nytår…Av av av.

Anyway, så var 2016 ikke ligefrem mit drømmeår, men på trods af det så var det altså året, hvor jeg gav min indre klimaaktivist plads og en stemme både her, på Facebook og ikke mindst på Instagram…(YOLO). Det er jeg både glad for, stolt og henrykt over. Og så er jeg begejstret over, hvor seje I er til at gøre en forskel for en grønnere fremtid. Af hjertet tak!

Jeg ved ikke, hvad der skal ske her på urbanbob eller i mit liv generelt i 2017, men jeg ved at jeg vil sætte alle mine kræfter ind på at:

  • Sige nej tak til alle slags plastikposer.
  • Købe emballagefrit hvor og når det er muligt.
  • Forsætte med minimere mit forbrug af produkter i plastikbeholdere.
  • Give mig selv plads til flere pauser, hvor jeg kan drikke mere kaffe (og det er selvfølgelig i en rigtig kop eller i min genanvendelig kop til gåturene).

Og apropos plastikposer, hvad siger I så til at udfordre jer selv og jeres nærmeste til at holde plastikpose-fri januar – JA? Mens I tænker over det, vil jeg vende tilbage til alt det hvide brød, salt og fedt som jeg med glæde skal indtage og skylle ned med rigelige mængder af cola og treo.

Godt nytår skønne mennesker og må jeres 2017 blive fantastisk. (Altså når vi allesammen lige har overstået de der dødstømmermænd).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *