Hvorfor sker der ikke noget her på bloggen?

Som de fleste af jer nok har lagt mærke til, er der liiiidt langt mellem snapsene her på bloggen. Det er der egentlig flere grunde til, men den altoverskyggende er tid, eller nok nærmere mangel på samme. Men det betyder ikke, at jeg har droppet min plastikfrie “quest”, jeg har bare måtte erkende, at 3 forskellige kanaler er lidt meget, at producere indhold til ved siden af alle de andre ting og sager jeg er involveret i. Men no worries, UrbanBob lever i bedste velgående…-Derfor vil jeg anbefale dig, at følge med ovre på Instagram, hvor jeg primært og ret tit får sendt indhold ud i internetsfæren. Så der kan du få dit bæredygtige quickfix og lade dig inspirere af en masser andre seje mennesker verden over, som også har taget kampen op mod den unødige plastik. Jeg er selvfølgelig også at finde på good old Facebook.

Så kom med over i “SO ME land” og lad os sammen finde de bæredygtige løsninger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *