Pakkeleg uden plastik

Nu er der kun 9 dage til jul og jeg glæder mig faktisk på den der helt cheasy-jule-sweater-agtige måde.  Men inden vi når til den store finale, skal jeg have købt jule- og ikke mindst pakkelegsgaver. Når det kommer til julegaverne kan jeg jo selv vælge plastik fra, men når det kommer til pakkelegen, så er der lige 10 andre spillere end mig, så her er risikoen for unødige og mærkelige plastikdimser ret så stor. Derfor har jeg spurgt mine søde “med-jule-typer”, om de vil være med på et lille benspænd…At finde plastikfrie pakkelegsgaver. Det vil de heldigvis rigtig gerne og jeg er spændt på at se, hvad de har fundet på…- og jeg lover selvfølgelig, at lave en lille foto-følgeton over pakkelegs-mayhem fra den glade jul i provinsen.

Pointen med det her forholdsvis korte indlæg er, ikke kun at gøre opmærksom på, at vi rent faktisk ikke har brug for den der grimme plastik-fugl til spisebordet. Det er mere for at sige, at jeg tror på at positive opfordringer, inspiration og at en lidt kæk tilgang til tingene kan ændre selv de mest sejlivet “jamen-det-plejer-vi-jo-at-gøre” -og hey, forandring sker jo ikke overnight så alle forsøg er i min bog fantastiske og vejen til en plastikfri hverdag.

 

En mening om “Pakkeleg uden plastik”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *