Plastikpinde med vat på toppen

Der har været en del og er stadigvæk plastik herhjemme, men jeg har fundet ud af at der faktisk er mere end jeg lige gik og troede. Damn it! Der er nemlig en masse ting, som jeg slet ikke har tænkt over, som helt eller delvist er lavet af plastik.

En af de ting er vatpinde…og de er, sikkert som hjemme hos mange af jer, fast inventar på mit badeværelse.FullSizeRender_1

Jeg er nemlig både halvblind og har svært ved at afstandsbedømme uden min briller, og derfor har jeg også et ok stort forbrug af vatpinde. Dem bruger jeg primært til at fjerne den mascara som ikke endte på vipperne med…upsi daisy.

Men de kan heldigvis også købes i træ/bambusversioner, dog pakket i plastik…tsk – Jeg købte mine i Helsemin, som er at finde på både Sjælland, Fyn og i Jylland.
I Tyskland kunne jeg købe bambus-vatpinde pakket i genbrugspapir, hvilket er pænt sejt. Dem har jeg dog ikke fundet herhjemme endnu, men jeg har sat en seriøs jagt ind. Så ser du dem derude så sig endelig til.

 

3 meninger om “Plastikpinde med vat på toppen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *