Shampoo uden plastik og et lille home hack

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så er det lidt af en kunst at komme plastikjunglen til livs. Men nu er den første beholder endelig ude og det er lidt af hverdagssejr, så farvel shampoo-plastik-flaske…vi ses ikke igen. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg stopper med at vaske mit hår, jeg har nemlig langt om længe fundet et godt alternativ.

I et kælderlokale på Flensborggade, København V, ligger Isangs, en kombineret butik og produktionsværksted. Her bliver de lækreste produkterFullSizeRender(2) lavet og ud over de kun bruger genanvendelig og bæredygtig emballage så er du også sikker på din nye shampoo er “…økologisk. Altid fair trade. Altid vegansk.”  Shampooen er ganske enkelt et stykke godt gammeldags sæbe, der skummer ligesom den shampoo du køber i plastikflasken og ja håret bliver også rent. Den eneste forskel jeg har lagt mærke til er, at håret ikke føles ligeså “glat” som med min gamle shampoo. Men det vænner man sig ret hurtigt til.

Da shampooen jo ikke kommer i flydende form, så måtte jeg tænke lidt kreativt i forhold til opbevaringen. Løsningen for mig blev 1. stk hulske, der kan hænge på de gamle rør, som sidder udenpå væggen i mit bad. Hulskeer kommer i mange variationer og prisklasser, men jeg valgte den mellemdyre i rent metal.
Sæber som min shampoo har brug for luft, så den kan tørre og det job gør hulskeen altså til perfektion. Hurra for mindre plastik, billige hacks og kreative løsninger.

Vil du gerne vide mere om Isangs og deres produkter så kan du læse mere her.

En mening om “Shampoo uden plastik og et lille home hack”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *