Sorterer du dit affald?

12973344_10154082134023454_8619024964212654069_oI min andelsforening sorterer vi blandt andet hård plastik, pap og pair. Det synes jeg er skønt, men alle som har været i min lejlighed ved også at der ikke er mega mange kvadratmeter at gøre godt med. Og dem der er, gider jeg faktisk ikke bruge på skraldesortering.

Derfor har jeg lavet denne løsning med 2 stk. skraldestativer på min bagdør. (de er købt i Silvan og de koster vist 80kr. pr.stk.)

Jeg har sat muleposer i, så de er lige til at nappe med på vejen også har jeg jo nettet til mine indkøb med mig….det synes jeg faktisk er ok smart.

2 meninger om “Sorterer du dit affald?”

 1. Det gør vi også i min ejerforening. Jeg tror faktisk at det er et krav fra kommunen – Yay! Men jeg forstår ikke hvorfor at skællet er ved hård plast? Hvorfor må der ikke komme blød plast med?

  Oh well, jeg smider min største plastik-synd ned i hård plastcontaineren. Nemlig mine espressokapsler fra Irma….

  1. Hej Rachel, det tror jeg faktisk du har ret i og det er delt op i 10 forskellige fraktioner som du kan læse mere om her: http://www.kk.dk/indhold/jeg-bor-i-lejlighed-0

   I forhold til hård plast vs. blød plast er jeg i gang med at undersøge, hvorfor det der blød plast ikke har sin egen beholder. Det korte svar er, at blød plast er sammensat af mange forskellige komponenter, som ikke kan “skilles ad” og derfor ikke genanvendes. Men jeg undersøger sagen nærmere og skriver et indlæg, når jeg har fakta på plads 🙂

   Indtil da kan du jo sparer på kaffekapslerne og bruge stempelkanden som er det plastikfrie og vidunderlige alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *